بهگزارش میراثآریا بهنقل از روابطعمومی پژوهشگاه میراثفرهنگی و گردشگری، نادر کریمیان سردشتی عضو هیأت علمی پژوهشگاه و مجری طرح 23 بهمن 1401 با اعلام این خبر گفت: اهمیت تهیه فهرست نسخههای خطی در حوزههای جغرافیایی بر همگان روشن است.
او افزود: در این پژوهش برای یافتن منابع جغرافیایی، تاریخی، سفرنامهها و زبان و فرهنگ و ادبیات بلوچستان و سیستان به صدها منبع مراجعه و آنچه در این پژوهش انجام شده در اصل حاصل این جستجو بوده، تا بتوان آگاهیهای ارزشمندی را در دو حوزه نسخهشناسی و کتابشناسی حوزه مطالعات سیستان و بلوچستان بهدست دهیم.
کریمیان سردشتی تصریحکرد: این پژوهش در دو مرحله اطلاعات نسخههای خطی و کتابشناسی منابع چاپی انجام شده که هر عنوان یا مدخل حاوی اطلاعات نسخهشناسی و کتابشناسی است.
این عضو هیأت علمی پژوهشگاه، با بیاناینکه در نسخهشناسی از نام کتاب و نام نگارنده تا محل نگهداری و تعداد برگ و کاتب و رقم همه در آن ثبت و ضبط شده است، اظهار کرد: در فهرست نسخهها حتیالمقدور تمامی منابع فهرست نسخ خطی دیده شده تا آنچه باقی مانده، از میراث مکتوب در این پژوهش گزارش شود که اکثر نسخههای خطی به جز معدودی همه به زبان فارسی است.
انتهای پیام/
انتهای پیام/